Akıncılar Kaymakamı Yücel Öğrencilerle Bir Araya Geldi
Sivas’ın Akıncılar ilçesinde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Programa Akıncılar Kaymakamı Mürüvvet Yücel katılarak, öğrenciler ve velilerle bir araya geldi.
Akıncılar İlkokulu anasınıfı öğrencilerinin hazırladığı boyama etkinliğinde minikler, Dünya Kadınlar Günü’ne özel çalışmalarla hem eğlenceli hem de anlamlı bir gün yaşadı. Öğrenciler, öğretmenleri ve aileleriyle birlikte boyama faaliyetlerine katılarak günün önemine dikkat çekti.

Kaymakam Mürüvvet Yücel, etkinlik kapsamında öğrencilerle yakından ilgilenerek hazırladıkları boyama çalışmalarını inceledi ve miniklerle sohbet etti. Yücel, etkinliğe katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek çocukların hazırladığı çalışmaları takdir etti.
Etkinlik sırasında çocukların erken yaşta toplumsal değerler konusunda bilinçlenmesinin önemi vurgulandı. Dünya Kadınlar Günü’nün anlamı hakkında öğrencilere kısa bilgilendirmeler yapılırken, etkinlik hem çocukların yaratıcılığını geliştirmesine hem de aileleriyle keyifli vakit geçirmesine olanak sağladı.

Veliler de etkinliğe yoğun ilgi göstererek öğrencilerle birlikte vakit geçirmenin mutluluğunu yaşadı. Okul ortamında gerçekleşen program, sıcak ve samimi bir atmosferde ilerlerken çocukların heyecanı etkinliğe renk kattı.
Etkinliğin sonunda Kaymakam Yücel, öğrenciler ve öğretmenlerle hatıra fotoğrafı çektirerek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün önemine dikkat çekti. Program, çocukların toplumsal değerleri öğrenmesine katkı sağlarken, Akıncılar’da birlik ve paylaşma ruhunun pekişmesine vesile oldu.