Ankara'da Geceyi Aydınlatan Alevler: 3 Ev Kullanılamaz Hale Geldi!
Ankara’nın Elmadağ ilçesinde meydana gelen yangın felaketinde alevlere teslim olan 3 ev kullanılamaz hale geldi. Yangın, Hasanoğlan Mahallesi'nde yer alan yerleşim alanında henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü çıktı. Evlerin birinden yükselen alevler, bitişikteki binalara da kısa sürede sıçrayarak büyüdü. Çevredeki vatandaşların yoğun dumanı ve alevleri fark ederek 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulunması üzerine bölge sevk ekipleri teyakkuza geçti.

İhbar üzerine olay yerine kısa sürede çok sayıda itfaiye, sağlık, polis ve AFAD ekibi sevk edildi. Rüzgarın da etkisiyle genişleme riski taşıyan yangına itfaiye ekipleri çok sayıda araç ve personelle müdahalede bulundu. Zamanında ve yoğun çabalar neticesinde alevler mahalledeki diğer evlere sıçramadan kontrol altına alınarak tamamen söndürüldü. Söndürme işleminin hemen ardından ekipler tarafından bölgede uzun süre soğutma çalışması yürütüldü.
Meydana gelen olayda herhangi bir can kaybı veya yaralanmanın yaşanmaması en büyük teselli kaynağı olurken, alevlerin sardığı 3 müstakil ev tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Yangının çıkış nedeninin ve oluşan maddi hasarın boyutunun net bir şekilde belirlenebilmesi amacıyla yetkili mercilerce geniş çaplı bir inceleme ve soruşturma başlatıldı.