reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
21
sivas360 Asayiş Adıyaman'da Sokak Ortasında İki Grup Birbirine Girdi: 1 Yaralı

Adıyaman'da Sokak Ortasında İki Grup Birbirine Girdi: 1 Yaralı

Adıyaman Altınşehir Mahallesi'nde iki grup arasında çıkan kavgada feci şekilde darbedilen Musa B. hastaneye kaldırıldı.

KAYNAK: İHA

Adıyaman’da Sokak Ortasında Tekme Tokat Kavga: Darbedilen 1 Kişi Yaralandı

Adıyaman’da iki grup arasında sokak ortasında çıkan ve henüz nedeni belirlenemeyen tartışma, kısa sürede tekme tokatlı kavgaya dönüştü. Olayda feci şekilde darbedilen bir kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Tartışma Kısa Sürede Alevlendi

Edinilen bilgilere göre olay, Adıyaman merkez Altınşehir Mahallesi Gazihandede Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerinde karşı karşıya gelen iki grup arasında bilinmeyen bir sebepten dolayı sözlü tartışma başladı. Gerginliğin hat safhaya ulaşmasıyla büyüyen tartışma, kısa sürede yumruklu ve tekmeli kavgaya dönüştü. Çevredeki vatandaşların araya girmeye çalıştığı kavgada, Musa B. isimli bir kişi aldığı darbeler neticesinde kanlar içinde kalarak yaralandı.

Polis ve Sağlık Ekipleri Sevk Edildi

Vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine olay yerine kısa sürede çok sayıda polis ve sağlık ekibi yönlendirildi. Bölgeye ulaşan polis ekipleri kavgaya müdahale ederek tarafları ayırdı ve çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı.

Sağlık ekipleri ise darp sonucu yaralanan Musa B.'ye olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Yaralı, ambulanstaki işlemlerinin ardından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı. Hastanede müşahede altına alınan Musa B.'nin genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Polis ekipleri, kavgaya karışarak olay yerinden kaçan şüphelilerin yakalanması ve olayın çıkış nedeninin belirlenmesi için geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...