reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
7
sivas360 Asayiş Adana Seyhan'da Silahlı Saldırı: Avize Mağazası Çalışanı Ağır Yaralı

Adana Seyhan'da Silahlı Saldırı: Avize Mağazası Çalışanı Ağır Yaralı

Adana Seyhan’da avize dükkanı çalışanı Nizamettin Alban silahlı saldırıda ağır yaralandı. Polis kaçan şüpheliyi arıyor.

KAYNAK: İHA

Adana’da İş Yerinde Kanlı Saldırı: Avize Çalışanı Ağır Yaralandı

Adana’nın Seyhan ilçesinde öğle saatlerinde dehşet dolu anlar yaşandı. Bir iş merkezinde bulunan avize satış mağazasında çalışan Nizamettin Alban (34), kimliği belirsiz bir saldırganın silahlı saldırısına uğradı. Başından ve göğsünden vurulan talihsiz çalışan, hastanede yaşam mücadelesi veriyor.

İş Yerinde Kurşun Yağdırdı

Olay, Kocavezir Mahallesi’nde yer alan bir iş merkezinde meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadelerine ve iddialara göre; iş yerine giren şüpheli, hiçbir açıklama yapmadan yanında getirdiği tabancayı Nizamettin Alban’a doğrultarak ateşledi. Vücuduna isabet eden kurşunlarla kanlar içinde yere yığılan Alban’ı gören çevre esnafı durumu hemen yetkililere bildirdi.

Saldırgan Araçla Kaçtı

Saldırıyı gerçekleştiren şahıs, olay yerinden hızla uzaklaşarak kendisini dışarıda bekleyen bir araca binip izini kaybettirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini olay yerinde yaptığı Alban, ambulansla en yakın hastaneye kaldırılarak ameliyata alındı.

Hastaneden alınan son bilgilere göre, başından ve göğsünden ağır darbeler alan Nizamettin Alban’ın hayatî tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Geniş Çaplı Soruşturma Başlatıldı

Adana Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, saldırının failini ve kaçmasına yardım eden şahısları yakalamak için bölgedeki güvenlik kameralarını inceleme altına aldı. Olayın sebebi henüz belirlenemezken, polis ekiplerinin kaçan aracı ve şüpheliyi yakalamak için başlattığı geniş çaplı operasyon sürüyor.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...