reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
24°
sivas360 Yerel Haberler Sivas'ta Kayıp Market Arabası Bulundu: Olayın Ardından Yürek Isıtan Detay

Sivas'ta Kayıp Market Arabası Bulundu: Olayın Ardından Yürek Isıtan Detay

Sivas’ta bir marketin önünden alınan market arabası, polis ekiplerinin duyarlı çalışması sonucu kısa sürede bulunurken, olayın ardından ortaya çıkan detaylar dikkat çekti.

Sivas’ta bir marketin önünden alınan market arabası, polis ekiplerinin duyarlı çalışması sonucu kısa sürede bulunurken, olayın ardından ortaya çıkan detaylar dikkat çekti.

KAYNAK: İHA
MUHABİR: Haber Merkezi
Sivas'ta Kayıp Market Arabası Bulundu: Olayın Ardından Yürek Isıtan Detay

Sivas'ta Kayıp Market Arabası Bulundu: Olayın Ardından Yürek Isıtan Detay

Olay, Osmanpaşa Caddesi üzerinde bulunan bir marketin önünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, geçtiğimiz günlerde kimliği belirsiz bir kişi marketin önündeki arabayı alarak uzaklaştı. Güvenlik kamerası görüntülerinde şahsın, market arabasındaki yükleri indirerek kendi eşyalarını arabaya koyduğu görüldü.

Market sahibi Fatih Şeker’in olayla ilgili şikayetçi olmamasına rağmen polis ekipleri konuyu takibe aldı. Ekiplerin yaptığı çalışma sonucunda market arabası, olaydan kısa süre sonra iki sokak ötede bulunan bir zincir marketin önünde bulundu.

Yapılan incelemelerde market arabasını alan kişinin zihinsel engelli olduğu belirlendi. Şahsın, arabayı ihtiyaçlarını taşımak amacıyla kullandıktan sonra başka bir noktadaki marketin önüne bıraktığı tespit edildi.

Bulunan market arabası polis ekipleri tarafından yeniden işletme sahibine teslim edildi. Yaşananlar karşısında polis ekiplerinin duyarlılığından memnuniyet duyduğunu belirten market sahibi Fatih Şeker, herhangi bir şikayetlerinin bulunmadığını söyledi.

Şeker, “Biz şikayetçi olmadığımız halde emniyetten arkadaşlar geldi. ‘Biz olayla ilgileneceğiz, sizin için araştıracağız’ dediler. Birkaç saat sonrasında tekrar haber geldi. Aracımızı iki sokak ötede bulunan bir zincir marketin önüne bırakılmış şekilde buldular. Aracı tekrar bize getirdiler. Şu an kullanıyoruz. Şu an da bir şikayetimiz yok, böyle küçük şeyler olabiliyor” ifadelerini kullandı.

Olay, polis ekiplerinin vatandaşın şikayeti bulunmamasına rağmen gösterdiği duyarlılık ve olayın hırsızlık olarak değerlendirilen ilk görüntüsünün ardındaki gerçek nedeniyle dikkat çekti.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız