Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
16°
sivas360 Yaşam Hastaneye kaldırılan Hakkı Bulut’tan ilk açıklama: "Biraz sonra 1 saat spor yapacağım"

Hastaneye kaldırılan Hakkı Bulut’tan ilk açıklama: "Biraz sonra 1 saat spor yapacağım"

İstanbul'da sahnede fenalaşan Hakkı Bulut hastaneden taburcu edildi. Sanatçı, rahatsızlığının tansiyondan kaynaklandığını söyledi.

İstanbul'da sahnede fenalaşan Hakkı Bulut hastaneden taburcu edildi. Sanatçı, rahatsızlığının tansiyondan kaynaklandığını söyledi.

KAYNAK: İHA
Hastaneye kaldırılan Hakkı Bulut’tan ilk açıklama: "Biraz sonra 1 saat spor yapacağım"

Hastaneye kaldırılan Hakkı Bulut’tan ilk açıklama: "Biraz sonra 1 saat spor yapacağım"

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde sahne aldığı restoranda fenalaşarak hastaneye kaldırılan arabesk müziğin usta sanatçısı Hakkı Bulut'tan sevindiren haber geldi. 81 yaşındaki sanatçı, hastanede geçirdiği gecenin ardından tedavisinin tamamlanmasıyla taburcu edildi. Hastane çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bulut, rahatsızlığının tansiyondan kaynaklandığını belirterek kısa süre sonra spor yapacağını söyledi.

Türk arabesk müziğinin tanınmış isimlerinden Hakkı Bulut, 23 Ekim 2026 Cuma akşamı İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde sahne aldığı sırada rahatsızlandı.

Adnan Kahveci Mahallesi'ndeki bir restoranda sevenleriyle buluşan sanatçı, program sırasında aniden fenalaştı.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Bulut'a ilk müdahaleyi yaptıktan sonra sanatçıyı hastaneye kaldırdı.

Hakkı Bulut Geceyi Hastanede Geçirdi

Yaşadığı rahatsızlığın ardından hastanede tedavi altına alınan Hakkı Bulut'un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Sanatçının menajeri İrfan Gün de yaptığı açıklamada, Bulut'un tansiyon problemi yaşadığını ve endişe edilecek bir durum bulunmadığını belirtti.

Geceyi hastanede geçiren sanatçı, tedavisinin tamamlanmasının ardından 24 Ekim'de taburcu edildi.

"Tansiyon Beni Bu Hale Getirdi"

Hastaneden tekerlekli sandalyeyle çıkış bölümüne kadar gelen Hakkı Bulut, daha sonra ayağa kalkarak yürüdü ve kendisini bekleyen araca bindi.

Hastane çıkışında gazetecilere açıklamalarda bulunan sanatçı, yaşadığı rahatsızlığı anlatarak şu ifadeleri kullandı:

"Tansiyon beni bu hale getirdi. Biraz sonra Ataköy'de 1 saat spor yapacağım."

Bulut'un taburcu edilmesi, sağlık durumuyla ilgili gelişmeleri takip eden sevenlerini sevindirdi.

Hakkı Bulut'un Sağlık Durumu Nasıl?

24 Ekim 2026 itibarıyla Hakkı Bulut'un hastanedeki tedavisinin tamamlandığı ve taburcu edildiği doğrulandı.

Sanatçının sağlık durumunun iyi olduğu açıklanırken, hastane çıkışındaki sözleri de dikkat çekti.

Bulut'un spor yapacağını söylemesi kendi açıklaması olup, doktorların egzersize ilişkin bir değerlendirmesi paylaşılmadı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız