Sivas Gücü Belediyespor – Şiran Spor Maçı Öncesi Gerginlik: Otel Önünde Olaylı Gece
Yeşil-beyazlı ekip, zorlu maç öncesi tüm antrenmanlarını planlandığı şekilde bitirerek karşılaşmaya odaklanırken, kamp sürecinde istenmeyen bazı olayların yaşandığı öğrenildi.
Edinilen bilgilere göre, Sivas Gücü Belediyespor kafilesinin konakladığı otelin çevresinde gece saatlerinde bazı kişi ya da gruplar tarafından havai fişek ve ses çıkaran patlayıcı maddeler kullanıldı. Gürültünün özellikle futbolcuların uyku düzenini bozduğu ve sabaha karşı 04.30’a kadar devam ettiği ifade edildi.
Olaylar nedeniyle kafilede kısa süreli bir rahatsızlık yaşansa da, teknik heyetin oyuncularla yaptığı görüşmeler sonrası takımın moralini koruduğu ve tamamen sahaya odaklandığı belirtildi.
Sivas temsilcisi, yaşananlara rağmen Şiran Spor karşısında sahaya galibiyet hedefiyle çıkmayı ve Play-Off yolculuğuna devam etmeyi amaçlıyor.