AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Yusuf İbiş Sivas’ta Gençlerle İftarda Buluşacak
AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Yusuf İbiş, Ramazan ayı kapsamında düzenlenen “Kampüste Ramazan” programı çerçevesinde Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’nde gençlerle bir araya gelecek. Yarın gerçekleştirilecek iftar programında üniversite öğrencileri ile aynı sofrayı paylaşacak olan İbiş’in, gençlerle sohbet ederek onların görüş ve önerilerini dinlemesi bekleniyor.
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi kampüsünde düzenlenecek programa AK Parti Grup Başkanı ve Sivas Milletvekili Abdullah Güler de katılacak. Programda Güler’in gençlere hitap ederek Türkiye’nin geleceğinde gençlerin üstleneceği rol, milli ve manevi değerlerin korunması ile gençlerin toplumsal hayata ve siyasete aktif katılımının önemi üzerine değerlendirmelerde bulunacağı ifade edildi.
Sivas tarihinde bir ilk olma özelliği taşıyan “Kampüste Ramazan” iftar programında öğrenciler, hem Ramazan ayının manevi atmosferini yaşayacak hem de siyaset dünyasından isimlerle bir araya gelme fırsatı bulacak. Program kapsamında gençlerin sorularını yöneltebileceği ve fikirlerini paylaşabileceği bir ortam oluşturulması hedefleniyor.
AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Yusuf İbiş’in ise konuşmasında Türkiye genelinde yürütülen gençlik çalışmaları hakkında bilgi vermesi, gençlerin beklenti ve önerilerini dinlemesi bekleniyor. İbiş’in ayrıca “Kampüste Ramazan” etkinliklerinin gençler arasındaki birlik, beraberlik ve dayanışma duygusunu güçlendirdiğine dikkat çekeceği belirtildi.
Ramazan ayının paylaşma ve kardeşlik ruhunu üniversite kampüsüne taşıması amaçlanan programın sonunda öğrencilerle sohbet edilmesi ve hatıra fotoğrafları çekilmesi planlanıyor. Düzenlenecek iftar buluşmasının, gençler ile siyaset dünyası arasında güçlü bir iletişim kurulmasına katkı sağlaması hedefleniyor.