reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
19
sivas360 Genel Sivas Gücü Belediyespor’da Şampiyonluk Primi Heyecanı

Sivas Gücü Belediyespor’da Şampiyonluk Primi Heyecanı

Sivas Gücü Belediyespor Başkanı Hikmet Kaya, şampiyonluk halinde futbolculara büyük prim verileceğini açıkladı.

MUHABİR: Musaattin Oflaz

Sivas Gücü Belediyespor’da Milyonluk Prim İddiası

Bölgesel Amatör Lig’de başarılı bir sezon geçiren Sivas Gücü Belediyespor’da şampiyonluk primi açıklaması futbolcular ve taraftarlar arasında büyük heyecan oluşturdu. Kulüp Başkanı Hikmet Kaya, takımın şampiyon olması halinde futbolculara beklentilerin çok üzerinde bir prim verileceğini duyurdu.

Katıldığı bir televizyon programında açıklamalarda bulunan Başkan Hikmet Kaya, sezon boyunca büyük emek veren teknik heyet ve futbolcuların desteklenmesi gerektiğini belirtti. Prim miktarını net olarak açıklamayan Kaya, verilecek ödülün “hatırı sayılır” seviyede olacağını ifade etti.

“Bu Başarı Tüm Sivas’ın Başarısıdır”

Başkan Kaya açıklamasında, takımın ortaya koyduğu mücadeleye dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:

“Bu başarı sadece kulübümüzün değil, tüm Sivas’ın başarısıdır. Sezon boyunca mücadeleyi hiç bırakmayan futbolcularımıza yönetim kurulumuzla birlikte bir şampiyonluk primi verme kararı aldık. Takımımızın mutluluğu bizim için çok önemli.”

Yapılan açıklamanın ardından takım içerisindeki moral ve motivasyonun üst seviyeye çıktığı öğrenildi. Futbolcuların ise başta Sivas Belediye Başkanı Adem Uzun olmak üzere Kulüp Başkanı Hikmet Kaya ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettiği belirtildi.

Prim Rakamı Gündem Oldu

Kulüp çevresinden edinilen bilgilere göre şampiyonluk primi miktarının 3 ila 3,5 milyon lira arasında olabileceği konuşuluyor. Bu iddia, hem futbolcular hem de taraftarlar arasında büyük heyecan yarattı.

Play-off sürecinde yoluna emin adımlarla devam eden Sivas Gücü Belediyespor’da yönetimin verdiği destek, camiada birlik ve motivasyonu artırdı. Taraftarlar da futbolculara verilen moral desteğini olumlu karşıladı.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...