reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Genel Kangal Deliktaş köyü sıcak asfalta kavuşuyor

Kangal Deliktaş köyü sıcak asfalta kavuşuyor

Sivas İl Özel İdaresi, 2026 yatırım programı kapsamında köy yollarının ulaşım kalitesini artırmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.
KAYNAK: İHA
MUHABİR: Haber Merkezi

Kangal Deliktaş köyü sıcak asfalta kavuşuyor

Bu kapsamda Kangal ilçesine bağlı Deliktaş köyünde sıcak asfalt çalışmalarına başlandı.

Havaların ısınmasıyla birlikte kent merkezi ve ilçelerde altyapı ve yol çalışmaları hız kazanırken, Sivas İl Özel İdaresi ekipleri köy yollarında güvenli ve konforlu ulaşım sağlamak için sahadaki çalışmalarına devam ediyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Sivas Valisi Dr. Yılmaz Şimşek, görev yapan personele teşekkür ederek kazasız bir çalışma sezonu temennisinde bulundu.

20 kilometrelik yol yenilenecek

Deliktaş köyündeki yolun eski Kangal yolu olduğunu belirten Vali Şimşek, yolun standartlarının yükseltileceğini ve genişletileceğini ifade etti.

Şimşek, “Deliktaş köyümüzde önemli bir çalışma başlatıldı. Burası eski Kangal yolu ve standardı düşük bir yoldu. Yapılacak çalışmalarla yolumuz sıcak karışımlı hale getirilecek ve genişletilecek. Vatandaşlarımız güvenli, kesintisiz ve konforlu bir ulaşım imkânına kavuşacak” dedi.

Yaklaşık 20 kilometrelik yolun bu yıl 8,5 kilometresinin tamamlanarak sıcak asfalta kavuşturulacağını belirten Şimşek, kalan bölümün ise gelecek yıl tamamlanacağını söyledi.

Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Deliktaş, Örencik ve Bozarmut grup köy yolunu kullanan toplam 10 köyün daha güvenli ve rahat ulaşım imkanına kavuşacağı bildirildi.

Vali Şimşek ayrıca projeye katkı sunan TBMM AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, Sivas milletvekilleri, İl Genel Meclisi üyeleri ve İl Özel İdaresi personeline teşekkür etti.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...