reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
15
sivas360 Asayiş Sandalyelerle Vurdular Yine de Durduramadılar! Tesis Basan Köpek Dehşeti

Sandalyelerle Vurdular Yine de Durduramadılar! Tesis Basan Köpek Dehşeti

Afyonkarahisar Dazkırı'da dinlenme tesisinde köpeğin saldırısına uğrayan kadının kolu koptu; köpek ambulans ekibini engelledi.

MUHABİR: Musaattin Oflaz

Afyonkarahisar'da Dinlenme Tesisinde Can Pazarı: Saldırgan Köpek Kadının Kolunu Kopardı, Ambulansı Bile Yaklaştırmadı!

Afyonkarahisar’da bir dinlenme tesisinde adeta kan donduran bir dehşet yaşandı. Kızıyla birlikte mola veren talihsiz bir kadın, tesiste bulunan başıboş bir köpeğin acımasız saldırısına uğradı. Çevredeki vatandaşların tekme ve sandalyelerle vurmasına rağmen zapt edilemeyen saldırgan köpek, talihsiz kadının kolunu koparırken; olay yerine gelen sağlık ekiplerinin de içeri girmesini engelleyerek tesisi basmaya çalıştı.

Kızı Kaçarak Canını Kurtardı, Anne Dehşeti Yaşadı

Olay, Afyonkarahisar’ın Dazkırı ilçesinde, Denizli - Afyonkarahisar kara yolu üzerinde faaliyet gösteren lüks bir dinlenme tesisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kızıyla birlikte tesise gelen 53 yaşındaki Feride Hozer, araçtan indiği sırada aniden bir köpeğin hedefi oldu. Korkuya kapılan küçük kız çocuğu koşarak işletmenin içine sığınmayı başarırken, talihsiz anne ise kaçmaya fırsat bulamadı.

Kaçmaya çalışan kadını önce ceketinden ardından kolundan yakalayan köpek, talihsiz kadını yere düşürerek metrelerce sürüklemeye başladı. O esnada tesiste yemek yiyen Atilla Özer ve çevredekiler, küçük kızın yardım çığlıkları üzerine dışarı fırladı.

Tekme ve Sandalyeler Çare Olmadı: Kolunu Kopardı!

Vatandaşların eline geçirdikleri sandalyelerle ve tekmelerle ardı ardına müdahale etmesine rağmen gözü dönen köpek bir türlü zapt edilemedi. Yoğun darbelerin ardından kadını içeriye kaçırmayı başaran vatandaşlar, gördükleri manzara karşısında şoke oldu. Saldırgan köpeğin, talihsiz kadının kolundan avuç içi büyüklüğünde bir eti kopardığı görüldü. Kanlar içinde kalan kadın tesisin içine yığıldı.

Sağlık Ekiplerinin Önünü Kesti, İçeri Girmeye Çalıştı

Dehşet bununla da sınırlı kalmadı. İhbar üzerine olay yerine kısa sürede intikal eden 112 Acil Sağlık ekipleri, tesisin kapısında bekleyen saldırgan köpek yüzünden içeri girip yaralıya müdahale edemedi. Tesise girmek için kapıları zorlayan ve sağlık görevlilerine saldıran köpek, çevre esnafı ve yardıma koşan diğer vatandaşların da desteğiyle büyük uğraşlar sonucu kontrol altına alınarak bağlandı.

İlk müdahalesi tesis içinde yapılan Feride Hozer, ambulansla ivedilikle en yakın hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alındı.

"Müdahale Etmeseydik Belki de Bugün Aramızda Olmayabilirdi"

Köpeğin elinden kadını canı pahasına kurtaran Atilla Özer, yaşadığı dehşet anlarını şu sözlerle anlattı:

"İçeride yemek yerken bir çocuk annesinin köpeğin saldırısına uğradığını söyleyerek içeri koştu. Dışarı baktığımda kadının sürüklendiğini gördüm ve hiç düşünmeden fırladım. Elime geçen sandalyelerle vurdum, tekmeler attım ama köpek o kadar saldırgandı ki vurdukça daha çok hırslanıyordu. Kadını içeri aldık ama kolu çok kötü durumdaydı. Ambulans geldi, köpek bu sefer de sağlık görevlilerine saldırdı, tesise yaklaştırmadı. Çevredeki vatandaşlarla bir olup köpeği zorla tuttuk ve sağlıkçılar içeri girebildi. Eğer o gün orada müdahale etmeseydik, o kadın bugün hayatta olmayabilirdi."

Dazkırı İlçe Emniyet Müdürlüğü ve belediye ekipleri olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatırken, saldırgan köpek barınağa götürülmek üzere korumaya alındı.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...