Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11°
sivas360 Asayiş Adıyaman'da Okullarda Güvenlik Alarmı! Emniyet Müdürü Sahaya İndi

Adıyaman'da Okullarda Güvenlik Alarmı! Emniyet Müdürü Sahaya İndi

Adıyaman'da okul güvenliği denetimleri yapıldı. Emniyet Müdürü Arzum Nazman, görevli polisleri denetleyip müdürlerle görüştü.

Adıyaman'da okul güvenliği denetimleri yapıldı. Emniyet Müdürü Arzum Nazman, görevli polisleri denetleyip müdürlerle görüştü.

KAYNAK: İHA
Adıyaman'da Okullarda Güvenlik Alarmı! Emniyet Müdürü Sahaya İndi

Adıyaman'da Okullar Mercek Altında! Emniyet Müdürü Sahaya İndi

Adıyaman'da öğrencilerin huzurlu ve güvenli bir ortamda eğitimlerini sürdürebilmesi amacıyla okullarda güvenlik denetimleri gerçekleştirildi. İl Emniyet Müdürü Arzum Nazman, eğitim kurumlarında görev yapan polis personelinin çalışmalarını yerinde inceleyerek okul müdürleriyle bir araya geldi. Denetimlerde okullarda uygulanan güvenlik tedbirleri, görevli personelin çalışmaları ve eğitim kurumlarının güvenliğine yönelik yürütülen faaliyetler değerlendirildi. Adıyaman Emniyet Müdürlüğünün öğrencilerin ve eğitim çalışanlarının güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

Adıyaman'da eğitim kurumlarının güvenliğini artırmak ve öğrencilerin huzurlu bir ortamda öğrenim görmelerini sağlamak amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında okul güvenliği denetimleri gerçekleştirildi.

Adıyaman İl Emniyet Müdürü Arzum Nazman, okullarda görev yapan polis personelinin çalışmalarını incelemek üzere eğitim kurumlarında denetimlerde bulundu.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde okul güvenliği kapsamında uygulanan önlemler ve görevli personelin faaliyetleri ele alındı.

Arzum Nazman Okullarda Görevli Polisleri Denetledi

Adıyaman İl Emniyet Müdürü Arzum Nazman, okul çevrelerinde ve eğitim kurumlarında görev yapan polislerin yürüttüğü çalışmaları yerinde değerlendirdi.

Öğrencilerin güvenliğinin sağlanması amacıyla sürdürülen faaliyetleri inceleyen Nazman, görevli personelin çalışmalarına ilişkin bilgi aldı.

Denetimlerde eğitim ortamının huzur ve güvenliğini korumaya yönelik uygulamalar üzerinde duruldu.

Polis ekiplerinin okullardaki görevlerini etkin şekilde yerine getirmesi ve güvenlik çalışmalarının devamlılığının sağlanması, gerçekleştirilen incelemelerin temel konuları arasında yer aldı.

Okul Müdürleriyle Güvenlik Toplantısı Gerçekleştirildi

İl Emniyet Müdürü Arzum Nazman, denetimler sırasında okul müdürleriyle de bir araya geldi.

Eğitim kurumlarının güvenliğine ilişkin yapılan görüşmelerde, okullarda yürütülen çalışmalar hakkında karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu.

Okul yöneticileri ile emniyet birimleri arasındaki iletişim ve iş birliğinin, güvenli eğitim ortamlarının oluşturulması açısından önem taşıdığı vurgulandı.

Görüşmelerde mevcut güvenlik uygulamaları ele alınırken, öğrencilerin ve eğitim çalışanlarının huzurlu bir ortamda bulunmasına yönelik çalışmalar değerlendirildi.

Adıyaman'da Okul Güvenliği Çalışmaları Sürüyor

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü, eğitim kurumlarında huzur ve güvenliğin sağlanmasına yönelik faaliyetlerini sürdürüyor.

Bu kapsamda okullarda görev yapan polis personelinin çalışmaları denetlenirken, okul yönetimleriyle koordinasyonun devam ettirilmesi hedefleniyor.

Gerçekleştirilen denetimler, öğrencilerin güvenli eğitim ortamlarında öğrenim görmesinin ve eğitim kurumlarıyla emniyet birimleri arasındaki iş birliğinin önemini bir kez daha gündeme taşıdı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız