reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
4
sivas360 Yaşam Evlat Acısına Dayanamayan Anne Oğluyla Aynı Gün Öldü

Evlat Acısına Dayanamayan Anne Oğluyla Aynı Gün Öldü

Ordu'nun Akkuş ilçesinde kalp krizi sonucu ölen oğlunun acısına dayanamayan Hüsne Sarıçobanoğlu, evladıyla aynı gün hayatını kaybetti.

KAYNAK: İHA
MUHABİR: Haber Merkezi

Evlat Acısı Kalbine Yenik Düşürdü

Ordu'nun Akkuş ilçesinde vefat eden oğlu ile aynı gün hayatını kaybeden annesi, son yolculuğuna uğurlandı. Olay, ilçenin Çamalan Mahallesi'nde dün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Muhittin Sarıçobanoğlu (55), evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Oğlunun vefat haberini alan Hüsne Sarıçobanoğlu (77) da rahatsızlandı.

İhbar üzerine eve gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından anne Sarıçobanoğlu, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hüsne Sarıçobanoğlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen oğluyla aynı gün hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden anne ve oğlu için ilçenin Çamalan Mahallesi'nde cenaze töreni düzenlendi. Anne ve oğlu Çamalan Camii'nde cuma namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından aynı mahallede toprağa verildi.

Cenaze törenine Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, hayatını kaybeden anne ve oğlunun akrabaları ile vatandaşlar katıldı.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...