reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
14
sivas360 Spor A Milli Takım-Paraguay Maçında Yeni Kural İlk Kez Uygulandı

A Milli Takım-Paraguay Maçında Yeni Kural İlk Kez Uygulandı

A Milli Takım'ın Paraguay ile karşı karşıya geldiği 2026 FIFA Dünya Kupası D Grubu ikinci hafta mücadelesinde dikkat çeken bir olay yaşandı.

MUHABİR: Haber Merkezi

A Milli Takım-Paraguay Maçında Yeni Kural İlk Kez Uygulandı

San Francisco Bay Area Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısının uzatma dakikalarında hakem, yeni uygulanan bir kural kapsamında kırmızı kartına başvurdu.

Maçın 45+2. dakikasında iki takım futbolcuları arasında yaşanan gerginlik sırasında Paraguaylı oyuncu Miguel Almiron ile milli futbolcu Mert Müldür arasında sözlü bir tartışma meydana geldi. Tartışma esnasında Almiron'un konuşurken ağzını formasıyla kapatması dikkat çekti.

Yaşanan pozisyonun ardından Mert Müldür ve bazı milli oyuncular hakeme itirazda bulundu. VAR ekibinin uyarısıyla pozisyonu saha kenarındaki monitörden inceleyen hakem, Almiron'un hareketini değerlendirdi. Yapılan inceleme sonucunda Paraguaylı futbolcu, yeni kural kapsamında doğrudan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

Böylece söz konusu uygulama, A Milli Takım'ın Paraguay karşılaşmasında ilk kez sahada uygulanmış oldu.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...