Vali Şimşek’ten Akalan ailesine taziye ziyareti!
Sivas’ta gerçekleşen ziyarette, Vali Şimşek aile fertleriyle yakından ilgilenerek acılarını paylaştı.
Taziye ziyaretinde konuşan Şimşek, yaşanan elim kaza nedeniyle derin üzüntü duyduklarını belirterek Nadile Akalan ve Zeliha Akalan için Allah’tan rahmet diledi. Devletin her zaman vatandaşın yanında olduğunu vurgulayan Şimşek, “Acılar paylaşıldıkça hafifler” diyerek aileye sabır ve başsağlığı temennilerini iletti.
Ziyaret sırasında merhumeler için dualar edilirken, Akalan ailesi de destek ve dayanışma mesajları nedeniyle yetkililere teşekkür etti. Şehir genelinde üzüntü yaratan kazanın ardından gerçekleştirilen ziyaretin, birlik ve dayanışma mesajı açısından önemli olduğu ifade edildi.
Vali Şimşek, merhumelerin hatırasının yaşatılacağını belirterek aile yakınlarına tekrar sabır dileklerini iletti. Taziye ziyareti yapılan duaların ardından sona erdi.