Ulaş Karasu Gürün’de Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu
YENİ Parti Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, saha çalışmaları kapsamında Sivas’ın Gürün ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Karasu’ya parti heyeti eşlik ederken, ziyaretlerde ilçedeki talepler ve beklentiler dinlendi.
Gürün’de esnaf ve vatandaş ziyaretleri
Karasu’nun Gürün programına YENİ Parti Muğla Milletvekili Cumhur Uzun, YENİ Parti Sivas İl Başkanı Yılmaz Coşkun, Gürün İlçe Başkanı Yusuf Koçak ve ilçe örgütü mensupları katıldı.
İlçede çarşı ve pazarları ziyaret eden heyet, esnafla bir araya gelerek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu. Esnafın talep ve beklentilerini dinleyen Karasu, vatandaşlarla da sohbet etti.

Karasu’dan saha çalışması mesajı
Gürün ziyaretinin ardından değerlendirmelerde bulunan Ulaş Karasu, saha çalışmalarının önemine vurgu yaptı. Karasu, siyasetin vatandaşlarla doğrudan temas halinde yürütülmesi gerektiğini belirterek ziyaretlerin ilçelerde sürdürüleceğini ifade etti.
Karasu, Gürün’de esnafı ziyaret ettiklerini, vatandaşlarla görüştüklerini ve ilçeden gelen talep ile beklentileri dinlediklerini aktardı.

“Genel Başkanımız Özgür Özel’in selamlarını ilettik”
Karasu, Gürün ziyaretinde YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel’in selamlarını da vatandaşlara ilettiklerini söyledi.
Karasu, açıklamasında saha çalışmalarını halkın görüşlerini dinleyerek sürdürdüklerini belirterek, “Başka bir Türkiye mümkün” ifadesini kullandı.
YENİ Parti Sivas Milletvekili, Gürün temaslarının ardından parti teşkilatıyla birlikte saha çalışmalarına devam etti. Karasu’nun son dönemde Sivas’ın ilçelerinde teşkilat ve vatandaş buluşmalarını sürdürdüğü görülüyor.