reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Sivas Sivaslı Elif Nisa’nın Sıfır Atık Projesi Ankara’da Sergilendi

Sivaslı Elif Nisa’nın Sıfır Atık Projesi Ankara’da Sergilendi

Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları öğrencisi Elif Nisa Başara, atıklardan yaptığı Gökmedrese maketi ile uluslararası yarışmada başarı kazandı.

Haberleri
KAYNAK: İHA
MUHABİR: Haber Merkezi

Atık Materyallerle Hayat Bulan Tarih: Gökmedrese Maketi

Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları 6’ncı sınıf öğrencisi, hazırladığı proje ile Uluslararası Sıfır Atık Yarışması’nda başarı elde ederek sergilenmeye hak kazandı.

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında düzenlenen Uluslararası Sıfır Atık Yarışması’nda Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları öğrencisi önemli bir başarıya imza attı. Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları 6-C sınıfı öğrencisi Elif Nisa Başara’nın sıfır atık bilinciyle hazırladığı ‘Gökmedrese’ adlı projesi, Ankara’da sergilenmeye hak kazandı. Çevre duyarlılığı ve sürdürülebilirlik temasıyla atıklardan yapılan Gökmedrese maketi, jüri tarafından beğeni topladı.

Konuya ilişkin Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları’ndan yapılan açıklamada, 

"Öğrencimizin bu anlamlı başarısı bizleri onurlandırmıştır. Emeği geçen öğretmenlerimize ve destek olan ailesine teşekkür ediyor, öğrencimize başarılarının devamını diliyoruz" 

ifadelerine yer verildi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...