reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Sivas Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde Dünya Sulak Alanlar Günü Etkinliği Düzenlendi!

Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde Dünya Sulak Alanlar Günü Etkinliği Düzenlendi!

2 Şubat Dünya Sulak Alanlar Günü kapsamında, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Öğrenci Dekanlığı tarafından sergi ve panel programı gerçekleştirildi.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde Dünya Sulak Alanlar Günü Etkinliği Düzenlendi!

Doğa takviminde “cemrenin suya düşmesi” temasıyla ilişkilendirilen etkinlik, sulak alan ekosistemlerinin korunmasına yönelik farkındalığın artırılmasını amaçladı. Programda, sulak alanların çevresel denge ve biyolojik çeşitlilik açısından önemine dikkat çekildi.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Sevgi Durna Daştan, sulak alanların sadece doğa için değil, insan yaşamı için de hayati bir öneme sahip olduğunu vurguladı. Daştan, bu doğal alanların korunmasının gelecek nesillere karşı önemli bir sorumluluk olduğunu belirtti.

Program kapsamında doğa koruma çalışmalarına katkı sağlayan isimlere teşekkür belgeleri takdim edildi. Bu kapsamda Meltem Sarıoğlu Cebeci, Seher Dirican ve Mehmet Yıldız ödüllendirildi.

Sergi ve panel programı, katılımcılar tarafından yoğun ilgiyle takip edilirken, etkinliğin çevre bilincinin geliştirilmesine katkı sağlaması hedeflendi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...