reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Sivas Hakan Aksu’dan Okullardaki Ramazan Etkinlikleri Tartışmasına Tepki!

Hakan Aksu’dan Okullardaki Ramazan Etkinlikleri Tartışmasına Tepki!

Hakan Aksu, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okullarda uygulanan “Maarifin Kalbinde Ramazan” etkinliklerine yönelik eleştirilere ilişkin açıklamalarda bulundu.

Hakan Aksu’dan Okullardaki Ramazan Etkinlikleri Tartışmasına Tepki!

Programın öğrencilerin isteğe bağlı katılımıyla gerçekleştirildiğini vurgulayan Aksu, etkinliklerin gençlerin milli ve manevi değerlerle buluşmasına katkı sunduğunu ifade etti.

Ramazan ayının manevi atmosferinin öğrenciler tarafından sahiplenilmesinin önemli olduğunu belirten Aksu, etkinlikler kapsamında öğrencilerin çeşitli kültürel ve sanatsal faaliyetlere katıldığını, ilahiler ve benzeri manevi içerikli çalışmalarla sürecin desteklendiğini söyledi. Bu tür organizasyonların kültürel değerlerin yaşatılması açısından önemli bir rol oynadığını dile getirdi.

Aksu ayrıca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuya ilişkin değerlendirmelerini hatırlatarak, söz konusu etkinliklerin anayasal ve hukuki dayanaklara sahip olduğunu belirtti. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hayata geçirilen programların öğrencilerin manevi gelişimini desteklemeyi amaçladığını ifade eden Aksu, tartışmaların Ramazan ayının birlik ve kardeşlik ruhuna zarar vermemesi gerektiğini vurguladı.

Milletvekili Aksu, “Maarifin Kalbinde Ramazan” etkinliklerinin eğitim camiası ve öğrenciler için hayırlı olmasını temenni etti.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...