reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Gündem Silivri’den Yükselen Umut: Ümit Özdağ’ı Duygulandıran Genç Tamircinin Mektubu

Silivri’den Yükselen Umut: Ümit Özdağ’ı Duygulandıran Genç Tamircinin Mektubu

Silivri’den Yükselen Umut: Ümit Özdağ’ı Duygulandıran Genç Tamircinin Mektubu

MUHABİR: Haber Merkezi

Silivri Cezaevi’nde 88 gündür tutuklu bulunan Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, dışarıdan gelen bir mektupla derinden etkilendi. Özdağ’a yazılan bu anlamlı mektup, İzmir’de yaşayan 27 yaşındaki oto tamircisi Mehmet adlı bir gençten geldi. Mektubun içeriği kadar, taşıdığı samimiyet ve dava bilinci, cezaevindeki lideri gözyaşlarına boğdu.

“Kağıdımız pis olsa da davamız temizdir”

Mektubunda sade ama etkili cümlelerle duygularını ifade eden Mehmet, hayatını oto sanayide kazan teriyle sürdüren bir Türk genci. “İzmir’de oto sanayi tamircisiyim. Kağıdımız pis olsa da davamız temizdir,” sözleriyle başlayan mektubunda, hem Özdağ’a olan desteğini hem de siyasi duruşunu net bir şekilde ortaya koydu. Ayrıca İzmir'deki Zafer Partisi araçlarının bakım ve onarımını gönüllü olarak üstlenmek istediğini belirterek, yalnızca sözle değil eylemle de davaya katkı sunmaya hazır olduğunu dile getirdi.

"Yalnız yürümeyeceğiz"

Ümit Özdağ, genç tamircinin bu yürekten mesajına sosyal medya platformu X üzerinden cevap verdi. "Sevgili Mehmet," diye başladığı mesajında, mektubun kendisine güç verdiğini ve duygu dolu anlar yaşattığını belirtti:

“İçten mektubun için teşekkür ederim. Zor zamanlarda bile umudunu kaybetmeyen, evladı için mücadele eden bir Türk gencinin sözleri beni çok duygulandırdı ve güç verdi. Unutma ki, bu yol yalnız yürünmez. Davamızın sahibi Türk Milleti’dir ve senin gibi yürekli insanlar oldukça biz asla yalnız yürümeyiz. Kızının geleceği için kurduğun hayaller, hepimizin ortak hedefidir. Selamını aldım kardeşim; yüreğine sağlık. Ben de seni sevgiyle selamlıyorum.”
11 Haziran’da Hakim Karşısına Çıkacak
Özdağ’ın 11 Haziran 2025 tarihinde hakim karşısına çıkması bekleniyor. Davası ve tutukluluk süreci, kamuoyunda geniş yankı uyandırırken, ülkenin dört bir yanından destek mesajları gelmeye devam ediyor. Mehmet’in mektubu, bu destek dalgasının en çarpıcı örneklerinden biri olarak dikkat çekti.

Halktan Gelen Sesin Gücü

Siyasi liderlerin halkla kurduğu doğrudan bağ, zaman zaman tüm protokol duvarlarını yıkacak kadar güçlü olabiliyor. Mehmet’in yürekten yazdığı mektup da bunun bir göstergesi. Ne sosyal statü ne eğitim düzeyi; hiçbiri, inançla yazılmış birkaç cümle kadar etkili olamayabiliyor.

Bu olay, siyasetin sokaktaki vatandaşla nasıl bütünleştiğinin ve gerçek bir dava bilincinin ne şekilde filizlendiğinin çarpıcı bir göstergesi olarak tarihe not düşüldü.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...