reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Gündem Sa Pinto'dan Karagümrük savunması

Sa Pinto'dan Karagümrük savunması

Sa Pinto'dan Karagümrük savunması

GAZİANTEP (İGFA) - Süper Lig'in 23. haftasında Karagümrük ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya gelen Gaziantep FK, sahadan 2-0'lık mağlubiyetle ayrılırken Teknik Direktör Ricardo Sa Pinto, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı.

Her zaman oynadıkları sistemle sahaya çıktıklarını ifade ederek sözlerine başlayan Pinto, "Her zamanki oynadığımız sistemdi bu 3-5-2. Hiçbir şey değiştirmedik. Ben takımın iyi şeyler yaptığını gördüm. Fırsatlar yakaladık ama golü atamadık. İlk yarının sonunda Dicko'yu kaybettik. 2 maçtır da Muhammed Demir yok. Ofansif olarak bize çok yardımcı olan oyunculardı. Felipe de sakattı ve daha yeni döndü. Diğerleri gibi henüz oyunun temposunu yakalayamadı. Kenan daha çok blok arasında oynayabilen bir oyuncu. Defans arkasına çok koşan bir isim değil. Ayrıca bizim eksikliği son vuruşları yapmakta oldu" dedi.

Geçen hafta Galatasaray karşısında da aynı şeyin olduğunu hatırlatan Portekizli teknik adam, "İyi oynadık. Rakibin bizden daha iyi oynadığını düşünmüyorum. Onlar da bizim gibi mücadele ettiler, çalıştı ve kazanmak için çaba gösterdi. Bizim de ortalara daha çok dikkat etmemiz gerekiyor. Rakibimiz de biraz şanslıydı. İlk golde top bize çarpıp gitti. İkinci golde de orta kesmek istediler ve kaleye girip gol oldu. Bu tarz durumları kontrol altına alabilirsek takımımız daha iyi bir hale gelecek. Defansif anlamda da bu tarz pozisyonlara dikkat etmemiz gerekiyor. Maçta olanları ve bu sonucu hak ettiğimizi düşünmüyorum ben" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...