reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
15
sivas360 Gündem Malatyalı hayırsever iş insanları Battalgazi için toplandı

Malatyalı hayırsever iş insanları Battalgazi için toplandı

Malatyalı hayırsever iş insanları Battalgazi için toplandı

MALATYA (İGFA) - Malatya'da Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, il genelindeki hayırsever iş insanlarıyla bir araya geldi. Yaklaşık iki yıla yakın görev süreci içinde Battalgazi’de gerçekleştirilen yatırımlar hakkında iş insanlarına sinevizyon gösterisiyle bilgiler veren Başkan Güder, ilçeye çok ciddi yatırımların yapıldığına dikkat çekerek, hizmetlerinde istişareye büyük önem verdiğini belirtti.

Battalgazi Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen programa AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, Battalgazi İlçe Kaymakamı Abdul Kadir Duran, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda hayırsever iş adamı katıldı.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ilçeyi ortak akılla yönettiklerini belirterek, "Battalgazi’nin niteliksiz göç almakla birlikte, nitelikli göç veren bir ilçe konumunda. Bizlerde bu göçün önüne geçmek ve bölgeler arası gelişmişlik farkını ortadan kaldırmak adına, çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Tüm Malatya’da bilir ki bizler ilçemizi istişare ile yönetiyoruz. İlçemize bir hizmet veya yatırım yapacaksak eğer; sivil toplum kuruluşlarımızla, iş insanlarımızla, derneklerimizle, muhtarlarımızla, vatandaşlarımızla ve şehrin önde gelen insanlarıyla istişare yaparak gerçekleştiriyoruz" dedi.

Toplantıda söz alan Battalgazi Kaymakamı Abdul Kadir Duran ise, Yeşilyurt ilçesi ile Battalgazi ilçemiz arasında bir gelişmişlik farkı olmasının en büyük nedeninin Battalgazi’nin doğuda, Yeşilyurt’un ise batıda kalması olduğunu kaydetti. AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı da, yaşanan deprem ve halen süren pandemi dönemi yaşanmasına rağmen Battalgazi’de hizmetin durmadığını ifade ederek, "Deprem konutlarından tutunda, ilçenin günlük dezenfeksiyon edilmesine kadar birçok konuda ilçe başarılı bir sınav verilmiştir" dedi.

Konuşmalar sonrasında AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı ve diğer katılımcı protokol, hayırsever iş insanlarına desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...