reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Gündem Malatya Yeşilyurt'a yeni yaşam alanı

Malatya Yeşilyurt'a yeni yaşam alanı

Malatya Yeşilyurt'a yeni yaşam alanı

MALATYA (İGFA) - Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde Mollakasım ile Yakınca mahalleleri arasında devam eden dere ıslah ile yol düzenleme çalışmalarını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, doğal ve tabiat zenginliklerine sahip bölgenin planlı yatırımlarla turizme kazandırılacağını söyledi.

Bölgenin var olan güçlü potansiyelini ön plana çıkarmak adına titiz çalışma yürüttüklerini söyleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, her yönüyle değerli olan bölgedeki ulaşım ağını akıcı ve konforlu hale getirmek için 14 km uzunluğundaki imar yolunu açacaklarını belirtti. Çırmıhtı’dan Yakınca mahallesindeki tarihi demiryolları köprüsüne kadar olan yol güzergahındaki birinci gidiş- dönüş hattındaki çalışmalarımızı tamamladıklarını kaydeden Başkan Çınar, "Bu yolumuzun Beylerderesi Şehir Parkımız ve Millet Bahçemiz ile de bağlantısını sağlayarak alternatif bir yol güzergahı daha oluşturmuş olacağız. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz yolun açılması, genişletilmesi ve düzenlenmesi çalışmalarını büyük bir özveriyle sürdürmektedir. Buradaki yatırımlarımızla Çırmıhtı ile Beylerderesi arasındaki bağlantıyı daha sağlam ve güçlü hale getirmiş olacağız" diye konuştu.

Dere ıslah ve yol genişletme ve düzenleme çalışmalarından sonra yürüyüş ve bisiklet yolları ve aydınlatmalarının da yapılacağını kaydeden Başkan Çınar, bununla birlikte İkizce, Atalar, Seyituşağı ve Yalınkaya gibi kırsal mahallelere olan ulaşımı da daha kolay hale getirip, mesafeleri de kısaltmış olacaklarını söyledi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...