reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
14
sivas360 Gündem KANGAL DERNEKLERİ FAALİYETLERİNE SON GAZ DEVAM EDİYOR

KANGAL DERNEKLERİ FAALİYETLERİNE SON GAZ DEVAM EDİYOR

Sivas ve İstanbulda faaliyet yapan Kangal Dernekleri korona günlerin de ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya gayret ediyorlar.

Merkezi Sivas´ta olan Kangal Derneği ilçe merkezine gelerek hazırlamış oldukları 100 iftar paketini (Kangal´da mahalle muhtarlarından almış oldukları listeye göre) ihtiyaç sahiplerine ulaştırdılar.

İSTANBUL´DAN KANGAL´A MASKE VE DEZENFEKTAN

Öte yandan İstanbul´da konuşlanan Kangal Dernekler Federasyonu(KDF) ve Sivas Kangal Dernekler Federasyonunun beraber organize etmiş oldukları maske ve dezenfektan kolileri kaymakamlık bünyesinde kurulan vefa sosyal destek gurubuna teslim edildi.

Dernek başkanları Bekir Özyurt ve Hasan Aslan ?Maske ve dezenfektan talebinin karşılanmasında sponsor olan Beşiktaş esnaf sanatkarlar kredi kefalet Koop başkanı hemşerimiz Bayram Koç başkanımıza teşekkür ederiz. dediler.

Kangal Sosyal Dayanışma Vakıf müdürü Ali Kapukaya ise dernek yönetimin yapmış olduğu bu güzel organizasyon için Kangal vefa gurupları olarak teşekkürlerini iletti.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...