reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Gündem İGF’den Güneydoğu Anadolu temasları...

İGF’den Güneydoğu Anadolu temasları...

İGF’den Güneydoğu Anadolu temasları...

MARDİN (İGFA) - İnternet Gazetecileri Federasyonu (İGF) Genel Başkanı Mesut Demir, Anadolu turu kapsamındaki ziyaretlerini Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde sürdürdü. Genel Başkan Mesut Demir ve beraberindekiler, Diyarbakır, Batman, Siirt ve Mardin illeri sonrasında Adıyaman, Şanlıurfa, Gaziantep ve Kilis'e yaptığı ziyaretlerde İnternet Yasası ve İGF projeleri konusunda istişarelerde bulundu.

Ocak ayı itibariyle İGF Haber Ajansı'nın hizmete girdiğini, İGF TV’nin de önümüzdeki günlerde yayına gireceğini aktaran Genel Başkanı Mesut Demir, "Türkiye genelinde, Almanya, Azerbaycan, Kıbrıs ve Türk Cumhuriyetleri'nde 2 bin 500 dolayında internet sitesi ağını federasyonumuz bünyesine aldık. Üyemiz internet sitelerine haber akışı ve destek hizmetlerimiz olacak. Reklam açısından da belli bir aşamaya geldik. Mart ayı içerisinde üye internet sitelerimize düzenli bir gelir sağlamayı hedefliyoruz" dedi. İnternet Yasası'nın bir an önce çıkması yönünde çeşitli platformlarda çalışmaları sürdürdüklerini belirten Demir, çıkacak yasa ile merdiven altı tabir ettiğimiz internet sitelerinin de önüne geçileceğini söyledi.

İGF Genel Başkanı Mesut Demir ve beraberindekiler, daha sonra Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu ve Mardin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Çelik ile birlikte, Diyarbakır, Batman, Siirt ve Mardin illerinde protokol ziyaretleri gerçekleştirdi. Heyete, Mardin Gazeteciler Cemiyeti'nde BİK Şube Temsilcisi Adnan Günbegi, gümüş ayyıldız rozet hediye etti.

Federasyonun Anadolu turu ziyaretlerinde İGF Genel Başkan Mesut Demir'e, Başkan Vekili Hürmüz Seda Köktener, Reklam Ajansı Başkanı Nurcan Köken ve Yönetici Asistanı Didem Üzerk de eşlik etti.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...