19 Eylül Gaziler Günü dolasıyla Ahmet Fatih SUNGUR, Belediye Başkanı Ahmet Kürşad APAYDIN, Cumhuriyet Savcısı Ali SÖZÜER, ilçe protokolü ve değerli Gazilerimizin katılımıyla ilçe meydanında Atatürk anıtına çelenk sunma töreni yapıldı.
Günün anlam ve önemine dair konuşmaların yapıldığı programa Kaymakam Sungur ve başkan Apaydın’ın yanısıra ilçede bulunan kurum ve kuruluşların yöneticileri de katıldı.
KAYMAKAM SUNGUR’DAN ZİYARET
Gaziler haftası münasebetiyle Kaymakam Ahmet Fatih SUNGUR, ilçemizde yaşayan Kore Gazisi Mehmet Halife ÇETİNTAŞ ve eşi Hava ÇETİNTAŞ’ı ziyaret ederek sağlık ve mutluluk temennilerini iletti.
GAZİLERİN ONURUNA YEMEK
Aynı günün akşamında Şehit ve Gazilerimizin onuruna verilen akşam yemeğinde kısa bir konuşma yapan Kaymakam Ahmet Fatih Sungur ; Devletimizin ve milletimizin bekası uğrunda büyük fedakârlıklar göstererek “Ölürsek şehit, kalırsak gazi oluruz” düsturuyla bayrağını, vatanını, istikbalini canı pahasına koruyan gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Gününü en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum dedi.