reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Gündem AYTO Başkanı'ndan 'mesleki yeterlilik belgesi'ne destek

AYTO Başkanı'ndan 'mesleki yeterlilik belgesi'ne destek

AYTO Başkanı'ndan 'mesleki yeterlilik belgesi'ne destek

ZEYBEK HABER (AYDIN)

Aydın'da faaliyet gösteren 4K Uluslararası Belgelendirme Şirketi Genel Müdürü Sertan Yıldız, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken'i beraberindeki heyet ile ziyaret etti.

Mesleki Yeterlilik Belgelendirme Sistemi konusunda AYTO Başkanı Hakan Ülken'i bilgilendiren 4K Uluslararası Belgelendirme Şirketi Genel Müdürü Sertan Yıldız, şirket olarak Aydın ve ilçelerinde süren 5544 Sayılı Mesleki Yeterlilik Kanunu çerçevesinde tehlikeli ve çok tehlikeli mesleklerde zorunlu olan belgelendirme süreçleri konusunda çalışmalar yaptıklarını, zorunlu belgenin alınabilmesi için iş birliği yaptıkları kurumlara yardımcı ettiklerini söyledi.

Mesleki Yeterlilik Sistemi ve Mesleki Yeterlilik Belgelendirme hizmetinin önemini vurgulayan Aydın Ticaret Odası (AYTO) Başkanı Hakan Ülken de, süreci takip ettiğini kaydederken, " Gelecekte bu konu çok daha iyi anlaşılıp, iş gücü piyasamız üzerinde çok olumlu ve verimli etkileri görülecek" dedi.

Ülken ayrıca, Mesleki Yeterlilik Belgelendirmeleri konusunda Aydın Ticaret Odası olarak destek olacakları ifade etti.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...