reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Gündem AK Parti Aksaray'da Hüseyin Altınsoy'a güvenoyu

AK Parti Aksaray'da Hüseyin Altınsoy'a güvenoyu

AK Parti Aksaray'da Hüseyin Altınsoy'a güvenoyu

AKSARAY (İGFA) - Aksaray Spor Salonu’nda yapılan AK Parti Aksaray 7’nci Olağan Genel Kurulu’nda 12 Eylül 2017’den bu yana il başkanlığını yürüten Hüseyin Altınsoy, tek aday olarak gösterildi.

Kongreye, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin yanı sıra Aksaray milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, İlknur İnceöz, Belediye Başkanı Evren Dinçer, geçmiş dönem milletvekilleri Ahmet Yaşar, Ali Rıza Alaboyun, Nevzat Palta, Mustafa Serdengeçti, geçmiş dönem belediye başkanı Haluk Şahin Yazgı, Niğde, Nevşehir ve Kırşehir il başkanları, MHP, BBP, Yeniden Refah Partisi’nin il başkanları, AK Parti Aksaray geçmiş dönem il başkanları Şaban Bostan, Fatih Yıldırıcı, Latif Ağır, Abdülkadir Karatay ile kadın, gençlik kolları, ilçe, belde ve köy ile mahalle temsilcileri katılım gösterdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir dava adamı olduğunu söyledi. Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesinde yaşanan terör saldırısına tepki gösteren Özhaseki, “Doğuda başlattıkları çukur eylemleri, döneminde o bölgelerde görev yaptım. Bir yılda 30 bin den fazla ev yaptık. 13 kardeşimizi katleden namussuzlar bu evlere giremeyeceksiniz” dedi.

Mehmet Özhaseki, "2013'te 4 ağacı bahane ederek Gezi olayları başlattılar. Gezi olayları başladığında Türkiye'de faiz yüzde 5'e düşmüştü. Çok büyük yatırımlar yapıyorduk. Kalkınma hızımız dünyada ilk 3 içindeydi. O ağaçlar yüzünden başlatılan hareket sonrasında birçok kötülüklerin kapısını açmış oldu. 17-25 Aralık süreci ve 15 Temmuz FETÖ darbe girişimi" diye konuştu.

Milletvekili Cengiz Aydoğdu, AK Parti’nin yenilik partisi olduğunu söylerken, milletvekili İlknur İnceöz de milletin Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte hizmetlerin en güzelini aldığını kaydetti.

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, kente yakışan hizmetleri yaptıklarını kaydetti.

AK Parti il başkanlığına yeniden seçilen Hüseyin Altınsoy da kendisine bu görevi yeniden veren AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve teşkilatlara teşekkür ederken, yeni seçilen arkadaşlarına başarılar diledi.

\n

\n

\n

\n

\n

\n

\n

\n

\n

\n

\n

\n
Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...