reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Genel Uygun Fiyatlı Ramazan Pidesi ve Ekmek Satışı Başladı

Uygun Fiyatlı Ramazan Pidesi ve Ekmek Satışı Başladı

Tokat Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, Ramazan’da uygun fiyatlı pide ve ekmek üretimine devam ediyor. İhtiyaç sahiplerine ise ücretsiz pide dağıtılıyor.

Haberleri
KAYNAK: İHA
MUHABİR: Haber Merkezi

Sosyal Belediyecilik: İhtiyaç Sahiplerine Ücretsiz Pide Hizmeti

Tokat Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl hizmete açılan Halk Ekmek Fabrikası, Ramazan ayında da fiyat artışına gitmeden üretimini sürdürüyor.

Tokat Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl hizmete açılan Halk Ekmek Fabrikası üretimine devam ediyor. Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, eşi Elif Berrak Yazıcıoğlu'yla birlikte tesisi ziyaret etti. Üretilen ekmeklerden 250 gram somun ekmek 7,5 TL'den, 350 gram yumurtalı susamlı Ramazan pidesi ise 20 TL'den satışa sunuluyor.

"Günlük 40 bin adet ekmek üretim kapasitemiz var"

Tesiste günlük 5 bin normal ekmek, 5 bin rol ekmek ve 12 bin Ramazan pidesi üretildiğini söyleyen Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu; 

"İhtiyaç halinde 40 bin ekmek üretim kapasitesine sahibiz. Diğer esnaflarımızı da düşünerek üretim kapasitemizi orantılı yapmaya çalışıyoruz. Ramazan ayı kapsamında 3 bin pideyi ihtiyaç sahiplerine ücretsiz dağıtıyoruz. Beyaz Masa ekipleri tarafından tespit edilen ailelere pideler evlerinde teslim ediliyor. Halk ekmek uygulamasının temel amacı vatandaşlara kaliteli ve uygun fiyatlı ürün sunmaktır. Biz de bu hizmeti vatandaşlarımıza sunuyoruz. Türkiye'nin herhangi bir noktasında yaşanacak muhtemel afet durumlarında günlük 40 bin ekmek üretim kapasitesiyle daima hazırız" 

dedi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...