reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Genel Sivas’ta Türküler Gönüllere Dokundu

Sivas’ta Türküler Gönüllere Dokundu

Sivas İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Nuri Özkan Halk Müziği Topluluğu, Şef Cafer Üvenç yönetiminde gerçekleştirdiği “Gönülden Dile Türkülerimiz” konseriyle sanatseverlere unutulmaz bir müzik akşamı yaşattı.

MUHABİR: Haber Merkezi

Sivas’ta Türküler Gönüllere Dokundu

Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda, Anadolu’nun eşsiz ezgileri seslendirilirken katılımcılar türkülerin coşkusuna ortak oldu. Birbirinden değerli eserlerin seslendirildiği gecede, halk müziğinin kültürel zenginliği bir kez daha yaşatıldı.

Yoğun ilgi gören konserde emeği geçen sanatçılara ve programa katılarak bu anlamlı geceye ortak olan tüm müzikseverlere teşekkür edildi. Sivas’ın kültür ve sanat hayatına katkı sunan etkinliklerin yeni programlarla devam edeceği belirtildi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...