Sivas'ta Çekilmesi Planlanan Dizinin Adresi Değişti: Yeni Durak Tokat
İlk olarak Sivas'ın Divriği ilçesinde çekileceği duyurulan yapımın, yaşanan konaklama sorunu nedeniyle Tokat'a alınmasına karar verildi.
OGM Pictures imzasını taşıyan dizinin çekimlerinin Divriği'de gerçekleştirilmesi planlanıyordu. Ancak yapım ekibinin konaklama ihtiyacını karşılayacak yeterli kapasitenin bulunmaması nedeniyle çekim planlarında değişikliğe gidildi.
Edinilen bilgilere göre, ağustos ve eylül aylarında ilçedeki otellerin büyük bölümünün önceden yapılan rezervasyonlarla dolu olması ve mevcut rezervasyonların iptal edilememesi, oyuncu kadrosu ile teknik ekibin konaklamasını zorlaştırdı. Bunun üzerine yapım şirketi çekimlerin Tokat'ta yapılmasına karar verdi.
Kararla birlikte dizinin ana çekimlerinin Tokat'ta gerçekleştirileceği öğrenildi. Çekimlerin kente ekonomik hareketlilik kazandırması, özellikle konaklama, yeme-içme ve hizmet sektörüne katkı sağlaması bekleniyor. Tokat'ın tarihi dokusu, doğal güzellikleri ve ulaşım olanaklarının da bu tercihte etkili olduğu ifade ediliyor.
Senaryosunu Deniz Akçay'ın kaleme aldığı, yönetmenliğini Nezaket Coşkun'un üstlendiği "Karakuyu", savcı Ferda'nın adalet ve onur mücadelesini konu alıyor. Dizinin Divriği'de çekileceğinin açıklanması Sivas'ta büyük heyecan oluşturmuştu. Oyuncu kadrosuna ilişkin görüşmeler sürerken, henüz resmi isimler kamuoyuyla paylaşılmadı.
Çekimlerin Tokat'a alınması ise dizinin Sivas'ta çekilmesini bekleyen vatandaşlarda hayal kırıklığı yarattı.
Etiketler: Karakuyu, Divriği, Sivas, Tokat, Kanal D, OGM Pictures, dizi çekimi, televizyon dizisi, Büyük Sivas, kültür sanat, film çekimi, dizi haberleri