reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
20
sivas360 Genel Sivas’ta 11 Saatlik Su Kesintisi Uygulanacak

Sivas’ta 11 Saatlik Su Kesintisi Uygulanacak

Sivas Belediyesi, SCADA sistemi kapsamında gerçekleştirilecek altyapı çalışmaları nedeniyle kentte planlı su kesintisi yapılacağını duyurdu.
MUHABİR: Haber Merkezi

Sivas’ta 11 Saatlik Su Kesintisi Uygulanacak

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, su kaynaklarının daha verimli kullanılması, kayıp-kaçak oranlarının azaltılması ve vatandaşlara daha sağlıklı ve kesintisiz içme suyu ulaştırılması amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında bazı bölgelerde su kesintisi uygulanacak.

Kesinti 6 Ağustos’ta Yapılacak

Planlı su kesintisinin 6 Ağustos Perşembe günü saat 08.00 ile 19.00 arasında gerçekleştirileceği bildirildi. Yaklaşık 11 saat sürecek kesintiden Gökçebostan Mahallesi ile Akdeğirmen Mahallesi’nin bir bölümünün etkileneceği açıklandı.

Sivas Belediyesi, SCADA sistemi çalışmalarının belirtilen saat aralığında tamamlanmasının planlandığını belirterek, vatandaşlardan kesinti süresince gerekli önlemleri almalarını istedi.

Yetkililer, su kesintisinden etkilenecek bölgelerde yaşayan vatandaşların mağduriyet yaşamaması için önceden ihtiyaç duydukları suyu temin etmeleri konusunda uyarıda bulundu.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...