Sivas Motosiklet Festivali Coşkuyla Başladı
Türkiye'nin farklı illerinden gelen motosiklet tutkunları, festival alanında unutulmaz anlar yaşadı.
Festival kapsamında halk oyunları gösterileri, dans performansları, DJ etkinlikleri ve Kanun Azap'ın sahne aldığı canlı müzik dinletisi katılımcılara keyifli anlar yaşatırken, motosiklet sürücülerinin gerçekleştirdiği adrenalin dolu gösteriler de izleyenlerden büyük alkış aldı.
Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun da festival alanını ziyaret ederek Türkiye'nin dört bir yanından gelen motosiklet tutkunlarıyla bir araya geldi. Katılımcılarla sohbet eden Başkan Uzun, festivalin birlik ve beraberlik ruhunu güçlendirdiğini belirtti.
Festivalden duydukları memnuniyeti dile getiren motosiklet severler ise organizasyonun başarılı bir şekilde gerçekleştirildiğini ifade ederek, misafirperverliği dolayısıyla Başkan Adem Uzun ve emeği geçenlere teşekkür etti.
Sivas Belediyesi, festival heyecanının ikinci gününde de devam edeceğini belirterek tüm vatandaşları Cumartesi günü saat 10.30'da düzenlenecek motosiklet kortejine davet etti.

