Sivas Huzurevi’nde Anlamlı Buluşma
İmranlı Belediye Başkanı Ali Ürek ile İmranlı Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Cemalettin Danış, İl Müdürü Özgür Kırmızıtaş ile birlikte huzurevini ziyaret ederek kurumda kalan yaşlılarla bir araya geldi.
Ziyaret kapsamında huzurevi sakinleriyle sohbet eden heyet, büyüklerle yakından ilgilenerek onlarla vakit geçirdi. Samimi ortamda gerçekleşen buluşmada yaşlıların talep ve görüşleri de dinlendi.
Programın devamında İl Müdürü Özgür Kırmızıtaş, huzurevinde denetim ve incelemelerde bulundu. Kurumda yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Kırmızıtaş, sunulan bakım ve rehabilitasyon hizmetlerini yerinde değerlendirdi.
İncelemeler sırasında hizmet kalitesi, kurumun genel işleyişi ve bakım hizmetlerine ilişkin değerlendirmeler yapılırken, yaşlılara yönelik hizmetlerin daha etkin ve nitelikli şekilde sürdürülmesine yönelik görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaret, hem huzurevi sakinlerine moral olurken hem de kurum hizmetlerinin geliştirilmesine yönelik istişarelerle tamamlandı.
