reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
14
sivas360 Genel SESOB Başkanı Demirgil'den 24 Temmuz Mesajı: “Basın Hayatımızın Vazgeçilmez Unsurlarından Biridir”

SESOB Başkanı Demirgil'den 24 Temmuz Mesajı: “Basın Hayatımızın Vazgeçilmez Unsurlarından Biridir”

Sivas Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hakan Demirgil, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, basının demokratik toplumların en önemli yapı taşlarından biri olduğunu belirterek, görevini özveriyle sürdüren tüm basın mensuplarının bayramını kutladı.
MUHABİR: Haber Merkezi

SESOB Başkanı Demirgil'den 24 Temmuz Mesajı: “Basın Hayatımızın Vazgeçilmez Unsurlarından Biridir”

Basının, toplumun doğru, tarafsız ve güvenilir bilgiye ulaşmasında hayati bir görev üstlendiğini ifade eden Demirgil, gazetecilerin kamuoyunun aydınlatılması adına büyük bir sorumluluk taşıdığını söyledi. Tarafsız, ilkeli ve etik değerlere bağlı habercilik anlayışının önemine dikkat çeken Demirgil, basın mensuplarının toplumun gözü, kulağı ve sesi olduğunu vurguladı.

Ulusal ve yerel basının kamuoyu oluşturulmasında önemli bir güç olduğuna işaret eden Demirgil, medya çalışanlarının her şartta halkın haber alma hakkı için fedakârca görev yaptığını belirterek bu özverinin takdire değer olduğunu ifade etti.

Yerel basının şehirlerin gelişimindeki rolüne de değinen Demirgil, Sivas'ta görev yapan basın kuruluşlarının ekonomik, sosyal ve kültürel hayatın gelişmesine önemli katkılar sunduğunu söyledi. Esnaf ve sanatkârların sorunlarını, taleplerini ve başarılarını kamuoyuna duyuran yerel basının aynı zamanda kentin hafızasını oluşturan en önemli değerlerden biri olduğunu kaydetti.

Mesajının sonunda 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutlayan SESOB Başkanı Hakan Demirgil, "Başta Sivas'ta görev yapan kıymetli basın mensuplarımız olmak üzere, mesleğini etik ilkeler doğrultusunda büyük bir özveriyle sürdüren tüm gazetecilerimize başarılar diliyor, aramızdan ayrılan basın emekçilerini rahmet ve saygıyla anıyorum." ifadelerini kullandı.


 

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...