Gürün Heyetinden Vali Abdullah Küçük’e Hayırlı Olsun Ziyareti!
Gürün Kaymakamı Selami Alper Özkan'ın öncülüğünde gerçekleşen ziyarette, Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, Gürün Kültür Vakfı Başkanı Selami Koca, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ve ilçe esnafı yer aldı.
Heyet üyeleri, Vali Abdullah Küçük'e yeni görevinde başarılar dileyerek, Adıyaman'a ve ülkeye önemli hizmetlerde bulunacağına inandıklarını ifade etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, Gürünlü hemşehrilerinin destek ve iyi dilekleri Vali Küçük'e iletildi.
Nazik ziyaretlerinden dolayı heyete teşekkür eden Vali Abdullah Küçük ise duyduğu memnuniyeti dile getirerek, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı.
Karşılıklı sohbet ve görüş alışverişinin ardından ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

