Fenerbahçe, Beşiktaş Maçı Hazırlıklarını Yoğun Antrenmanla Sürdürdü
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında 5 Nisan Pazar günü sahasında Beşiktaş ile oynayacağı kritik maçın hazırlıklarını yoğun antrenman programıyla sürdürüyor. Can Bartu Tesisleri’nde Teknik Direktör Domenico Tedesco yönetiminde gerçekleştirilen günün ilk çalışması, milli oyuncuların yokluğunda yapıldı.

Antrenman, salonda core hareketleriyle başladı ve futbolcuların güç ve denge gelişimi üzerine odaklanıldı. Daha sonra sahada ısınma, çabukluk, koordinasyon ve pas çalışmalarıyla devam eden idman, takımın oyun ritmini ve saha içi iletişimini güçlendirmeyi amaçladı. Tedesco, özellikle bireysel performans ve taktiksel çalışmalar üzerinde durarak, oyuncuların karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlanmasını sağladı.
Fenerbahçe futbolcuları, günün ikinci antrenmanını akşam saatlerinde gerçekleştirecek. Bu çalışma, maç öncesi saha taktiklerinin son provası niteliğinde olacak. Teknik heyet, hem takım savunması hem de hücum organizasyonları üzerine yoğunlaşarak, oyuncuların Beşiktaş karşısında yüksek performans göstermesini hedefliyor.
Sarı-lacivertli taraftarlar, derbi öncesi takımın çalışmalarını heyecanla takip ederken, Teknik Direktör Tedesco’nun hazırlıklarıyla oyuncuların form grafiğinin yükselmesi bekleniyor. Fenerbahçe, Beşiktaş derbisinde sahadan galibiyetle ayrılmayı ve ligde iddiasını sürdürmeyi planlıyor.