reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
14
sivas360 Genel Dalaman’da İlk Kez Düzenlenen Dünya Sivaslılar Günü Coşkuyla Kutlandı

Dalaman’da İlk Kez Düzenlenen Dünya Sivaslılar Günü Coşkuyla Kutlandı

Muğla’nın Dalaman ilçesinde, Dalaman Sivaslılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından bu yıl ilk kez gerçekleştirilen Dünya Sivaslılar Günü etkinliği, sünnet şöleni ve konser programlarıyla büyük ilgi gördü.
MUHABİR: Haber Merkezi

Dalaman’da İlk Kez Düzenlenen Dünya Sivaslılar Günü Coşkuyla Kutlandı

Binlerce vatandaşın katıldığı organizasyonda birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Etkinlik, Dalaman Belediyesi önünden başlayan kortej yürüyüşüyle başladı. Ellerinde Türk bayraklarıyla Cumhuriyet Meydanı’na yürüyen vatandaşlar, renkli görüntüler oluşturdu. Meydanda çocuklara yönelik çeşitli etkinlikler düzenlenirken, akşam saatlerinde gerçekleştirilen konser programı da yoğun katılımla gerçekleşti.

Programın açılışında konuşan Dalaman Sivaslılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Okan Dülger, Dünya Sivaslılar Günü’nün Dalaman’da ilk kez düzenlendiğini belirterek organizasyona destek veren Dalaman Belediyesi başta olmak üzere tüm kişi ve kurumlara teşekkür etti.

Dülger, etkinlik kapsamında 25 çocuğun sünnet ettirileceğini ifade ederek, bu organizasyonu her yıl düzenleyerek geleneksel hale getirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Gece boyunca süren konserler ve çeşitli etkinliklerle devam eden Dünya Sivaslılar Günü, gurbetçi Sivaslıları bir araya getirirken dayanışma ve memleket hasretinin ön plana çıktığı anlamlı anlara sahne oldu.

Programa; Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Uğur Karaca, Dalaman Kaymakamı Ferhat Vardar, Dalaman Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Uluyunçay, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...