Bir skandal daha! Ramazan'da belediye kasasından alkollü ziyafet çekmiş
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen operasyon kapsamında Yalım ve 12 kişi daha tutuklanmıştı.
Soruşturma dosyasındaki yeni iddialara göre, Yalım bazı kişisel harcamalarını belediye şirketi üzerinden karşılattı. Özellikle Ramazan ayına denk gelen 9 Mart 2026 tarihli bir harcamanın Uşak Belediyesi Personel Limited Şirketi aracılığıyla faturalandırıldığı belirlendi. Söz konusu harcamalar arasında çeşitli yiyeceklerin yanı sıra alkollü içeceklerin de bulunduğu iddia edildi.
Yalım’ın, genç sevgililerine belediyeden para dağıttığı ve bazı harcamalarını kamu kaynakları üzerinden karşılattığı skandallar soruşturmanın dikkat çeken başlıkları arasında yer alıyor. Ayrıca Yalım’ın 34 araç ve 114 taşınmazdan oluşan büyük bir servete sahip olduğu bilgisi de dosyaya girdi.
Kamu kaynaklarının usulsüz kullanımıyla ilgili bu iddialar, soruşturma kapsamında diğer bulgularla birlikte değerlendirilmeye devam ediyor.