Ankara'da Sivas Mesaisi: Yatırım ve Projeler Bakan Kurum'a Sunuldu
Gerçekleştirilen görüşmede Sivas'ın yatırım, proje ve yerel yönetim gündemi ele alındı.
Ankara'da yapılan ziyarete; Gemerek Belediye Başkanı Sezai Çelikten, Kangal Belediye Başkanı Mehmet Öztürk, İmranlı Belediye Başkanı Ali Ürek, Hafik Belediye Başkanı Habip Görler, Doğanşar Belediye Başkanı H. Hüseyin Karataş, Yıldız Belde Belediye Başkanı Ali Aydemir, Gürçayır Belde Belediye Başkanı Temel Toy ve Cemel Belde Belediye Başkanı Hakverdi Bulut katıldı.
Gerçekleştirilen toplantıda Sivas'ın ilçe ve beldelerinde devam eden yatırımlar, hayata geçirilmesi planlanan projeler ve belediyelerin öncelikli talepleri değerlendirildi. Yerel yönetimlerin ihtiyaçları doğrultusunda yeni yatırım imkanları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan AK Parti Sivas İl Başkanı Yusuf Tanrıverdi, Sivas'ın her noktasına daha güçlü hizmet ulaştırmak için çalışmaların sürdüğünü belirtti.
Tanrıverdi, "Şehrimizin kalkınmasını hızlandıracak yatırımları hayata geçirmek ve vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artıracak projeleri en kısa sürede tamamlamak için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz." ifadelerini kullandı.
Tanrıverdi ayrıca, Sivas'a gösterdiği ilgi ve desteklerden dolayı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'a teşekkür etti.