Bingöl’de Emniyetten Büyük Operasyon: 27 Kişi Yakalandı
Bingöl’de polis ekiplerinin son bir haftada gerçekleştirdiği geniş kapsamlı çalışmalarda, çeşitli suçlardan aranan toplam 27 şahıs yakalandı. Kent genelinde yürütülen operasyonlarda ayrıca 20 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 03 Nisan - 10 Nisan 2026 tarihleri arasında aranan şahısların yakalanmasına yönelik kapsamlı bir çalışma gerçekleştirildi. Yapılan operasyonlar sonucunda, ifadeye yönelik aranan 21 kişi ile kesinleşmiş hapis cezası bulunan 6 kişi olmak üzere toplam 27 kişi yakalandı.
Emniyet güçlerinin farklı birimleri tarafından yürütülen çalışmaların detaylarında ise narkotik, asayiş, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekiplerinin koordineli şekilde sahada görev aldığı bildirildi.

Aynı tarihler arasında gerçekleştirilen denetim ve operasyonlarda 20 şüpheli daha yakalanırken, bu kişilerden 4’üne idari para cezası uygulandı. 20 şüpheli ise emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.
Yetkililer, kamu düzeninin sağlanması ve suçla mücadelede kararlılığın sürdüğünü vurgulayarak, özellikle aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmaların aralıksız devam edeceğini ifade etti.
Bingöl’de gerçekleştirilen bu operasyonlar, güvenlik güçlerinin kent genelinde suç ve suçlularla mücadeledeki etkinliğini bir kez daha ortaya koydu.