Gaziantep’in İslahiye ilçesinde yaşayan Kore gazisi Osman Eker, 94 yaşında hayatını kaybetti. Eker, Cuma namazının ardından düzenlenen cenaze namazı ve resmi törenle son yolculuğuna uğurlandı.
Gaziantep’in İslahiye ilçesinden üzücü bir haber geldi. İlçede yaşayan Kore gazisi Osman Eker, 94 yaşında yaşamını yitirdi. Eker’in vefatı dolayısıyla kırsal Ortaklı Mahallesi’nde cenaze töreni düzenlendi.
Kore gazisi Osman Eker’e resmi tören
Osman Eker için Ortaklı Mahallesi’nde Cuma namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze namazının ardından gerçekleştirilen resmi törenle Eker, son yolculuğuna uğurlandı.
Törene ilçe protokolü, Eker’in ailesi ve yakınlarının yanı sıra mahalle sakinleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Katılımcılar, 94 yaşında hayatını kaybeden Kore gazisine son görevlerini yerine getirdi.
Ortak Mezarlığı’na defnedildi
Cenaze namazı ve resmi törenin ardından Osman Eker’in naaşı, Ortak Mezarlığı’na götürüldü. Kore gazisi Eker, burada toprağa verilerek son yolculuğunu tamamladı.
İslahiye’de gerçekleştirilen cenaze töreni, ailesi, yakınları ve mahalle halkını bir araya getirdi. Törene katılan vatandaşlar, Eker’in ailesiyle birlikte cenaze programında yer aldı.
İslahiye’de son görev
Gaziantep’in İslahiye ilçesinde yaşamını sürdüren Osman Eker’in vefatıyla birlikte ailesi ve yakınları büyük bir kayıp yaşadı. Cenaze töreninde resmi protokol üyeleri ve vatandaşların bir araya gelmesi, gazilere gösterilen saygının törendeki yansımalarından biri oldu.
94 yaşında hayatını kaybeden Kore gazisi Osman Eker, düzenlenen cenaze programının ardından Ortak Mezarlığı’nda defnedildi.
Osman Eker’in cenazesi, Cuma namazı sonrasında kılınan cenaze namazı ve resmi törenle tamamlanan programın ardından toprağa verildi. Eker, ailesi, yakınları ve sevenlerinin katılımıyla son yolculuğuna uğurlandı.