reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Siyaset Kangal-Der adayları kaplıcada topladı

Kangal-Der adayları kaplıcada topladı

31 Mart´da yapılacak olan mahalli seçimler yaklaşırken Kangal Derneği, ilçemizdeki belediye başkan adayları, il genel ve belediye meclisi adaylarını bir araya getirerek güzel bir davranışa imza attı.

Balıklı kaplıcada tertip edilen toplantıya Ak Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Öztürk, BBP Belediye Başkan Adayı Kürşad Apaydın, MHP Belediye Başkan Adayı Eren Derviş Akpınar, Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Mehmet Eligüzel, CHP Belediye Başkan Adayı Gökhan Emen ve partilerin ilçe başkanları, il genel meclisi ve belediye meclis adayları katıldı. Adayların yanısıra Mustafa Buğra başkanlığındaki dernek yönetiminin bilumum üyeleri de katıldı.

Yemek sonrası kısa bir konuşma yapan Kangal-Der Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Buğra; ?Bu sofra da olmaktan dolayı asli görevini yerine getirmiş olmanın memnuniyeti ile bu dostluk neticesinde kazananın Kangal olması, 1 Nisan sabahı kazananların etrafında aynı samimiyet ve duygu içerisinde, Tarihin çeyiz sandığı Sultan Şehrin Marka ilçesi Kangal ´ın farkındalığını ortaya koyacak, birlikte çalışma ve kazananın Kangal olması amacı ile verilen sözlerin yerine getireceliğine olan inancım tamdır.?

?Bizim için Kangal önemli´ diyen Buğra, konuşmasını şöyle tamamladı. ?Hangi partinin adayı kazanırsa kazansın bugün ki birlikteliği koruyalım ve bu tarihi gece seçimden sonrada aynı şekilde devam ettirelim. Bu vesileyle programa ev sahipliği yapan balıklı kaplıca yönetimi ve çalışanlarına en içten duygularımla teşekkür ederim?

Daha sonra söz alan partilerin ilçe başkanları ve belediye başkan adayları kısa bir selamlama konuşması yaparak sevgi ve kardeşlik vurgusu yaptılar. Adaylar, programı tertip eden Kangal Derneğine teşekkür ederek bu tür istişari toplantıların seçimden sonra da belli aralıklarla yapılmasında fayda olacağını ifade ettiler.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...