sivas’ta Polis Haftası Kapsamında Anlamlı Ziyaret
Türk Polis Teşkilatı’nın 181. kuruluş yıl dönümü ve 4-10 Nisan tarihleri arasında kutlanan Polis Haftası kapsamında Sivas’ta anlamlı bir ziyaret gerçekleştirildi.
İl Emniyet Müdürü Ahmet Alaağaçlı, Mahmut Güven ve beraberindeki heyet, Yılmaz Şimşek’i makamında ziyaret etti.

Polis Teşkilatına Tebrik Mesajı
Ziyaret sırasında konuşan Vali Yılmaz Şimşek, Türk Polis Teşkilatı’nın toplum huzuru ve güvenliği için büyük bir özveriyle görev yaptığını vurguladı. Şimşek,
“Milletimizin huzur ve güvenliğini büyük bir fedakârlık ve kararlılıkla sağlayan Türk Polis Teşkilatımızın tüm mensuplarını tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum.”
ifadelerini kullandı.
Polis Haftası Coşkusu
Her yıl 4-10 Nisan tarihleri arasında kutlanan Polis Haftası kapsamında gerçekleştirilen ziyaret, teşkilatın 181 yıllık köklü geçmişine dikkat çekerken, emniyet mensuplarının fedakârlıklarına da vurgu yaptı.