reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
14
sivas360 Sivas Sivas’ta Tele Sıkışan Kurt, Cep Telefonu Kamerasına Yansıdı

Sivas’ta Tele Sıkışan Kurt, Cep Telefonu Kamerasına Yansıdı

Sivas’ta bir kurt, tel örgülerle çevrili bir alanda mahsur kaldı. Kurt, bir süre çıkış yolu aradıktan sonra telin üzerinden atlayarak sürüsüne katılmayı başardı.

KAYNAK: İHA
MUHABİR: Haber Merkezi

Sivas’ta Tele Sıkışan Kurt, Cep Telefonu Kamerasına Yansıdı

Sivas’ın Kolluca köyü yakınlarında yolculuk yapan Mustafa Yalçınkaya, araçla ilerlerken yaklaşık 7-8 kurtluk bir sürüyle karşılaştı. Aracın yaklaşmasıyla bazı kurtlar hızla dağıldı, ancak sürüdeki bir kurt, tel örgülerle çevrili alana girdi.

Tek girişin bulunduğu alanda panikleyen kurt, çıkış yolu ararken sağa sola çarptı ve tel örgüyü hem pençeleri hem de ağzıyla parçalamaya çalıştı. O anları cep telefonu ile kaydeden Yalçınkaya, kurtun uzun süre tel örgüler arasında dolaştığını ve çıkış bulamayınca mücadele ettiğini ifade etti.

Kısa süre sonra kurt, telin üzerinden atlayarak kapalı alandan çıktı ve sürüsüne katıldı. Özgürlüğüne kavuşan kurt, diğerleriyle birlikte hızla gözden kayboldu.

Mustafa Yalçınkaya, uzun yıllardır aynı güzergahı kullandığını belirterek, “Sabah saatlerinde karşılaştığım bu sürü yaklaşık 7-8 kurtluktu. İlk başta hiçbir hareket etmediler, sonra dağıldılar. Sadece bir kurt, tel örgüyle çevrili alana girdi ve uzun süre çıkış aradı. Hatta teli pençeleri ve ağzıyla parçalamaya çalıştı. En sonunda telin üzerinden atlayarak sürüsüne katıldı. İlk defa bu kadar kalabalık bir sürüye denk geldim” dedi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...