Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
19°
sivas360 Sivas Sivas Barosu Başkanı Fatih Sevim Yeniden Aday Olduğunu Duyurdu

Sivas Barosu Başkanı Fatih Sevim Yeniden Aday Olduğunu Duyurdu

Sivas Barosu Başkanı Fatih Sevim, yapılacak genel kurulda yeniden baro başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Sivas Barosu Başkanı Fatih Sevim, yapılacak genel kurulda yeniden baro başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

MUHABİR: Esra Bozkurt
Sivas Barosu Başkanı Fatih Sevim Yeniden Aday Olduğunu Duyurdu

Sivas Barosu’nda Seçim Heyecanı: Başkan Fatih Sevim Yeniden Adaylığını Açıkladı!

Sivas Barosu Başkanı Av. Fatih Sevim, yaklaşan Sivas Barosu Genel Kurulu öncesinde baro başkanlığına yeniden aday olduğunu kamuoyuna duyurdu.

Görev süresi boyunca mesleğin onurunu korumak, avukat meslektaşlarının haklarını savunmak ve Sivas Barosu’nun kurumsal saygınlığını artırmak amacıyla gayret gösterdiklerini ifade eden Sevim, yeni dönemde de aynı vizyon ve kararlılıkla hizmet etmek istediklerini belirtti.

"Başardıklarımız Referansımız, Yapacaklarımız Sözümüzdür"

Adaylık açıklamasında baro bünyesinde yakalanan başarılara dikkat çeken Fatih Sevim, "Başardıklarımız referansımız, yapacaklarımız sözümüzdür" mesajını vererek şu ifadeleri kullandı:

"Bugüne kadar elde ettiğimiz tüm kazanımları tecrübe, ortak akıl ve güçlü bir ekip ruhuyla geleceğe taşımayı hedefliyoruz. Yeni dönem bizler için daha büyük bir sorumluluk anlamına geliyor. Yarım kalan projelerimizi tamamlamak ve baronun her bir ferdine daha güçlü bir mesleki güvence sunmak adına yola devam ediyoruz."

"Hukukun Üstünlüğünü Esas Alan Bir Anlayışla Yola Devam"

Savunma makamını merkeze alan, baronun kurumsal gücünü pekiştiren ve hukukun üstünlüğünden taviz vermeyen bir yönetim anlayışını esas aldıklarını vurgulayan Sevim, genel kurul sürecinde tüm meslektaşlarının desteğine ve güvenine talip olduğunu dile getirdi.

Fatih Sevim’in yeniden adaylığını açıklaması, Sivas baro camiasında seçim sürecini hareketlendiren en önemli gelişmelerden biri oldu.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız