şarkışla Belediyesi’nde Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı
Şarkışla Belediyesi ile Personel Ltd. Şirketi ve Hizmet-İş Sendikası arasında yürütülen Toplu İş Sözleşmesi (TİS) görüşmeleri anlaşmayla sonuçlandı. Taraflar arasında 3 yıllık sözleşme imzalanarak süreç resmiyet kazandı.
İmza Törenine Önemli İsimler Katıldı
Gerçekleştirilen imza töreninde Belediye Başkanı Kasım Gültekin, Personel Ltd. Şirketi Müdürü Alparslan Altunbulak, Mali Hizmetler Müdürü Atila Dinç, İnsan Kaynakları Müdürü Emrah Çetinalp ve Hizmet-İş Sendikası Sivas Şube Başkanı Gökmen Sağır hazır bulundu.
Törene ayrıca Başkan Yardımcıları Bilal Yıldırım ve Mustafa Ayhan, TİS Uzmanı Bilkay Tayhan ve diğer sendika temsilcileri de katılarak sözleşmenin resmi imza sürecini tamamladı.
3 Yıllık Sözleşme Çalışan Haklarını Güçlendiriyor
Taraflar arasında yapılan görüşmeler sonucunda belediye personelini kapsayan 3 yıllık Toplu İş Sözleşmesi imzalandı. Yetkililer, sözleşmenin çalışanların sosyal ve ekonomik haklarına önemli katkı sağlayacağını belirtti.
Sözleşme kapsamında, maaş düzenlemeleri, yan haklar ve iş güvenliği ile ilgili önemli maddeler yer alıyor. Bu adımın, belediye personelinin motivasyonunu artırması ve hizmet kalitesine olumlu yansıması bekleniyor.
Hayırlı Olsun Temennileri
Yetkililer, imzalanan sözleşmenin belediyeye, çalışanlara ve sendika temsilcilerine hayırlı olmasını temenni etti. Tören sırasında taraflar, iş birliği ve diyalog sürecinin önemine dikkat çekti.