reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Sivas Kangal Kaymakamlığı’ndan “Kangal ve Dostluk: Sadakat Mirası” Fotoğraf Yarışması

Kangal Kaymakamlığı’ndan “Kangal ve Dostluk: Sadakat Mirası” Fotoğraf Yarışması

Kangal Kaymakamlığı, dünyaca ünlü Kangal köpeğinin insanla kurduğu kadim bağı görünür kılmak amacıyla “Kangal ve Dostluk: Sadakat Mirası” temalı bir fotoğraf yarışması düzenliyor.

MUHABİR: Haber Merkezi

Kangal Kaymakamlığı’ndan “Kangal ve Dostluk: Sadakat Mirası” Fotoğraf Yarışması

Yarışma kapsamında katılımcılardan, Kangal köpeklerinin yaylalarda çobanlarla kurduğu güçlü yoldaşlığı ve ev ortamında ailelerin bir parçası hâline gelişini yansıtan özgün kareler ile kültürel mirasa katkı sunmaları bekleniyor. Kangal ilçesi sınırları içerisinde çekilecek fotoğraflarla sevgi, güven ve sadakati anlatan en etkileyici çalışmalar değerlendirilecek.

Dereceye giren katılımcılar için çeşitli ödüller de belirlendi. Birinciye gram altın, ikinciye 4.000 TL, üçüncüye ise 2.000 TL ödül verileceği açıklandı.

Başvurular için son tarih 15 Nisan 2026 olarak duyurulurken, katılımcıların eserlerini [email protected] adresine iletebileceği belirtildi. Yarışma sonuçları ise 17 Nisan’da Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında açıklanacak.

Kültürel mirasın görsel hafızaya taşınmasını hedefleyen yarışma, Kangal köpeğinin insanla kurduğu eşsiz bağı belgelemeyi amaçlıyor.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...