reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
16
sivas360 Sivas Bozulan Yollar Tepki Çekti: Köylü Yama Değil Asfalt İstiyor

Bozulan Yollar Tepki Çekti: Köylü Yama Değil Asfalt İstiyor

Sivas İl Özel İdaresi’nin sosyal medya hesabından yapılan “Şarkışla Beyyurdu, Örtülü, Akçasu, Benlihasan, Yükselen, Emlakkaracaören ve Bozkurt grup köy yollarında asfalt yama çalışmalarımız aralıksız devam ediyor” paylaşımı, vatandaşların tepkisini beraberinde getirdi.

MUHABİR: Haber Merkezi

Paylaşımın altına gelen yorumlar kısa sürede artarken, bölge halkı yapılan çalışmaların yetersizliğinden ve yolların durumundan şikâyet etti.

Bir vatandaş, Savran ile Bozkurt arasındaki yolun durumuna dikkat çekerek, “Yol diye bir şey yok, araba büyüklüğünde çukurlar var. Kaç yıldır aynı. Karşıdan gelen aracı göremiyoruz çünkü gözümüz sürekli çukurlarda” ifadelerini kullandı.

Başka bir vatandaş ise çalışmaların aksadığını iddia ederek, “Ne zaman yapılıyor? 10 gündür makineler yatıyor. Gelen makineleri de geri götürdünüz” diyerek tepki gösterdi.

Yapılan asfalt yamalarının kalitesine yönelik eleştiriler de dikkat çekti. Bir kullanıcı, “Yaptığınız yamalar 2 ay dayanmıyor. İyi bir şey yapmış gibi bir de paylaşıyorsunuz” sözleriyle duruma sitem etti.

Bölgedeki farklı köylerden de talepler gecikmedi. Otluk ile Yahyalı köyleri arasındaki yolun da yapılmasını isteyen bir vatandaş, “Toz, toprak ve çukurdan perişan oluyoruz, buraya da asfalt istiyoruz” çağrısında bulundu.

Yorumlar, kırsal bölgelerde yol sorununun hâlâ önemli bir problem olduğunu bir kez daha gözler önüne sererken, vatandaşlar kalıcı ve kapsamlı çözüm beklediklerini dile getirdi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...