reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11

Rahat Galibiyet

YAYINLAMA: | GÜNCELLEME:

Sivasspor´un rahat bir galibiyet aldığını söyleyebilirim. 1-0 geriye düştüğü anda bile maçı kazanacağını hissettirdi. Milli araya moralli girmek önemliydi. Tebrikler Rıza Çalımbay´ın Sivasspor´una .

Sivasspor maça baskılı , ofansif oyunun önde olduğu futbol anlayışı ile başladı. Rakip kalede hücum etkinliğini artırdığı anlarda kalesinde şok bir gol gördü. Tamamen Samassa ve Apingangoye´nin iletişim eksikliğinden dolayı yenilen saçma sapan bir gol Sivasspor´u skor tabelasında 1-0 geriye düşürdü. Her ne kadar bu golde iki futbolcunun da aynı oranda hatası olsa da Apingangoye´nin zaman zaman bu tip basit hataları fazla yapıyor olması ileride daha ciddi sorunlar çıkartabilir. Skor tabelasında Sivasspor´un geriye düşmesine rağmen eminim kimse maçın kaybedileceğini düşünmemiştir. Saha öylesine ne yaptığını bilen öylesine istekli bir takım vardı ki geriye düşmüş olsa bile kazanacağı aşikardı. Öylede oldu. Sivasspor haftalardır oynadığı güzel oyuna devam ederek önce Mert Hakan´ın golleriyle daha sonra golcü Yatabare´nin golüyle Ankaragücü´nü içerde rahat yenerek ligde 2.sıraya yerleşti.

ZOR FİKSTÜRE RAĞMEN

Sivasspor´un 7 haftalık fikstürüne baktığımız zaman zorlu bir fikstürü geride bıraktığını söylemek yanlış olmaz. Yani içinde Beşiktaş, Trabzonspor ,Başakşehir ve halen lig lideri olan Alanyaspor´un bulunduğu bir maç fikstürüne kimse kolay diyemez. Bu zor olarak ifade ettiğim maç takviminden 2. Sırada ayrılmak ciddi bir başarı. İlerleyen haftalarda Sivasspor´dan güçlü olarak sadece Galatasaray ve Fenerbahçe ile karşılaşılacak olunması ciddi avantaj. Umarım Sivasspor okyanusu geçip derede boğulmaz.

MERT HAKAN YANDAŞ RÜZGARİ YİNE ESTİ

Geçen yıl sakatlığından dolayı neredeyse takımı hiç katkı sağlayamayan Mert´i yeni transfer olarak gördüğümü daha önce yazmıştım. Oynadığı oyunun yanı sıra skora da katkı yaparak oynayan Mert Hakan Yandaş adeta Ankaragücü´ne karşıda rüzgar gibi esti. Sorumluluk alarak oynayan Mert iki güzel golünün yanı sıra oyun performansıyla da birlikte maçın adamı oldu. Bu performansla devam etmesi halinde elde tutulması zor olacak.

GELECEK HAFTA GALATASARAYLA

Kısa süreli tatilin ardından aynı hırs ve motivasyonlar çalışmalara geç kalmadan başlamak lazım çünkü lig dönüşü 3 puana acıkmış Galatasaray´a karşı arenada oynamak zor olacak.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...